Effektiv Mavetræning

For dem, der hader at Mavetræning timer i gymnastiksalen med at arbejde på deres abs, har vi nogle gode nyheder: At få en stærk kerne behøver virkelig ikke at tage en enorm del af din dag i gang. Vi ved, at det ofte kan føles som om der er et utalligt antal øvelser derude, og nogle gange er det svært at vide, hvor man skal starte. Så vi har sammensat en effektive Mavetræning træk, som du hurtigt kan slå ud derhjemme, der får din kernefølelse lige så stærk som stål.

MAVETRÆNING Ab Wheel

Faktisk, når du parrer de rigtige træk med ren spisning (det er sandt, hvad de siger: abs laves i køkkenet), kan du få jobbet gjort på så lidt som 10 minutter om dagen. Uanset om du vil tackle disse træk på slutningen af en cardio-træning eller gøre dem solo, er de sikker på, at du føler dig supermægtig på kort tid. Og hvis du er mere en morgenperson, skal du bare tage en måtten og gøre disse træningspunkter, så snart du vågner op, så du kan komme videre med resten af din dag og føle sig stærkere end nogensinde.

Læg på gulvet med dine ben fuldt udstrakte og armene strækket ud over dit hoved.
Løft samtidigt begge hænder og begge ben op i luften, når du når dine hænder mod tæerne for at forme din krop til en V-form. Gentag i 60 sekunder.
Gør det lettere: Løft kun et ben ad gangen, skiftende sider.

Ligge på jorden med det ene ben strækket lige ud og det ene ben bøjet med knæet trukket ind mod brystet. Begge fødder må ikke berøre gulvet. Placer dine hænder på bagsiden af dit hoved.
Alternativ bøjning og udstrækning af dine ben, som på en cykel, mens du drejer modstående albuer mod det bøjede knæ. Sørg for at fokusere på at udvide dit lige ben helt ud. Gentag for
Gør det lettere: Hold dine hænder nede ved dine sider, cykl bare med benene.

Stå med fødderne hoftebredde fra hinanden, knæene bøjet ned i en halv-squat, og hold håndvægten i begge hænder til den ene side.
Mens du holder din kerne tæt, skal du stå lige op og hæve vægten over din modsatte skulder og dreje din overkrop, mens du løfter.
Bring håndvægten tilbage, gentag i 30 sekunder, og skift derefter sider.

Lig på gulvet med bøjede knæ og dine hænder under dine glutes. Hold fødderne op lige over jorden med tæerne rettet.
Med en hurtig bevægelse, før dine ben ind mod dit bryst og skub fødderne op mod loftet, løft dine glutes fra gulvet. Gentag i 60 sekunder.
Gør det sværere: Tilføj en isometrisk knas ved at placere dine hænder bag dit hoved og løfte din skulder fra jorden, mens du fortsætter den modsatte knas.

Gå ind i en plankeposition med dine hænder lidt bredere end dine skuldre. Sørg for, at dine ben er fuldt udstrakte, og hvile på dine fødder.
Mens du holder din overkrop stille, hopper du benene ud og derefter tilbage. Gentag i 30 sekunder.

  1. Læg hænderne 18 til 24 tommer fra hinanden på en stabilitetsbold, og bring derefter benene tilbage, så du er i en push-up position. (Din krop skal være i en lige linje fra hoved til tå.)
  2. Hold kerne tæt, før det højre knæ til brystet, og vend derefter tilbage til start. Gentag med dit venstre knæ. Fortsæt med skiftevis, indtil du har gjort 10-12 reps på hvert ben, eller fuldfør så mange som du kan i 60 sekunder.

Gør det lettere: Grøft stabilitetskuglen, og udfør denne øvelse på gulvet, start i push-up position.

Begynd at ligge, hænderne ved dine sider, med korsryggen presset fladt på gulvet. Hold din kerne stramme, løft benene lidt væk fra gulvet.

  1. Når du peger tæerne, bring den ene fod op og derefter den anden, og gentag, så de flagrer uden fødderne berører gulvet. Fortsæt i 30 sekunder.

Gør det lettere: Placer hænderne lidt bag din røv, og sørg for, at du stadig holder korsryggen fladt på gulvet. (Der må aldrig være nogen afstand mellem ryggen og gulvet, da det kan føre til kvæstelser.)

  1. Stå med benene skulderbredde fra hinanden. Hold din venstre hånd på din hofte og nå din højre arm over hovedet til en svag diagonal fra dit hoved.
  2. Løft dit venstre knæ med højre albue, når du udfører en stående knas, og vend derefter tilbage til startpositionen. Gentag i 30 sekunder, skift derefter sider og gentag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here