Hvorfor vælge den rigtige sports bh?

At kaste en aktiv livsstil bør ikke betyde afsked med komfort og støtte fra bh’er. Flydende rundt i en butik uden ordentlig vejledning af hvad der udgør en fejlfri monteret kvinders sports bh vil formentlig være en frugtbar indsats. At vide, hvordan man vælger den rette bh til lejligheden, vil sikre, at dit fokus er at være på din aktive livsstil end det ret tilsyneladende ubehag hos en dårlig idrettsbør.
 Hvorfor vælge den rigtige sports bh?
 

Sportsbras er designet til forskellige niveauer af indflydelse, og forståelse af det nøjagtige formål med sportsbras vil sikre passende støtte. Sportsbras tilbyder lav, medium og høj støtte / indflydelse:

Lav støtte: Bras bedst brugt til aktiviteter som at gå. Yoga, og styrketræning
Medium støtte Bras: Bedst brugt til aktiviteter som for moderat vandreture og cykelture
Maksimal støtte Bras: Bedst brugt til aktiviteter som løb, mountainbike og aerobic
Design Egenskaber:
Kompression eller indkapsling: Sportsbras er kategoriseret som enten indkapsling eller kompressions sportsbras.

Indkapslings sport bras tilbyder individuelle og støttende kopper (svarende til regelmæssige bras), og er bedst for lav effekt aktiviteter.

Kompressions sportsbras, som navnet antyder, komprimerer brystet for stærkt at begrænse bevægelsen og fungerer bedst for mellemstore og høje virkningsaktiviteter.

Bandet: Som med enhver almindelig bh, kommer hovedparten af ​​støtten fra bandet. Det skal passe fladt mod brystet og ribbenet for at minimere bevægelsen. Teste din sportsbh med et dybt vejrtræk hvis det stadig passer behageligt, er du på vej til at vælge den rigtige sportsbH. Husk, at sportsbør skal passe mere fast end almindelige bh’er.

Bælterne: Sportsbæltebånd må ikke krølle dine skuldre. Hvis det gør det, vil den dårligmonterede bh give støtte fra stropperne i modsætning til bandet. .Kig efter stropper med minimal stretch for at sikre komfort og marginal bevægelse. Justerbare stropper giver også mulighed for tilpasset pasform og kan ofte tilpasses for at imødekomme kroppens udsving.

Hvad skal man se efter:
Kroge og lukninger: Sportsbras tilbyder også enten kroglukker på bagsiden eller en simpel trække på form til pasform. Pullover-stilen, samtidig med at den passer ens, kan være mere kedelig at fjerne. Baglukningskroge giver lethed til brugeren, især for bærehår. Afhængigt af aktiviteten og typen af ​​påkrævet support skal en passende stil vælges.

Materialet: Egenskaber af sportsbras er lige så vigtige som det passer sig. Fugtgivende materiale (fx syntetisk) muliggør hurtig fordampning for at optimere din komfort for at holde fugt væk fra huden. Koppolstring skal også give stabilitet sammen med båndet og båndet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here