Silikone Vandstopper

Silikone Vandstopper
Silikone Vandstopper

Bedste Silikone Vandstopper på markedet?

Der er forskellige vandstopper på markedet, men den vi skal snakke om er bedst på grund af dens ydeevne.

Denne Silikone Vandstopper er blød og kommer i forskellige størrelser og farver.

Silikone Vandstopper stopper vand i vasken med kun et blødt klik og frigiver vand med et klik.

Vandstop stopper ikke bare vand, men det er berømt for at stoppe alt ekstra hår, vi smider i vasken. Du kan fjerne vandproppen en gang om ugen, rengør den fra håret, vask den og sæt derefter den tilbage.

FÆRDIG!!!

Ja det er nemt at bruge og nemt at lave på vaskebassin.
Silikone Vandstopper – Slip af besværet med vasken!
BESTIL NU 🔥🔥🔥

Slut med unødvendige ting i afløbet – det er fremtiden!
Nem at bruge og ren, fantastisk ideel til hjemme tilbehør.
Gummimateriale giver stærk suge, ingen forskydning.

Produktnavn: Silikone Vandstopper

Størrelse: 10cm.
Diameter: 3,5cm.
Materiale: TPR.
Antal: 1 stk.
Produkt farve: hvid, lyserød, grå, blå, grøn.
Press-type sink stop.-Let at bruge og ren, fantastisk ideel til hjemme tilbehør.

Gummimateriale giver stærk sugning ingen forskydning. -Hind forhindre objekter fra at falde i dræningen. -Termoplastisk-Gummi-materiale gummi materiale, ufarligt for kroppen, ruster ikke. -Bunden er meget blød, og mindre kalibrer kan også komme ind.Suitable for: vaskehullet er større end 3,5cm. Men hvis vaskehullet er for stort, vil gulvafløb ikke blive rettet. Det er ikke egnet til dette produkt. Tryk på midterknappen for at tillade vandstrømning og brug som hårfanger. Skub de opadgående kanter for at snapventilen lukker og brug som afløbsstop. Til køkkenvask, badeværelse bad eller tøjvask. Blød og fleksibel.

Tips: 1. Tjek venligst dit hjemmeskabs hulstørrelse inden du køber, og sørg for, at afløbsstoppet kan bruges til din vask.

  1. Hvis din prop ikke er tæt og lækker, muligvis fordi afløbsdækslet er blevet presset og deformeret under langdistancetransport, men rolig, det er ikke skade, du kan forsøge at hælde noget varmt vand omkring det, så det vil genoprette sin oprindelige form, passer perfekt i vasken.
  2. Hvis vaskehullet er mindre, skal du klemme bundpluggen for at ændre formen, indtil den kan installeres i vasken. Du kan se mange slags badeværelse husholdningsartikler i butikken, praktisk, sjovt, alt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here