Hej min Tan Lines Bikini Babes!

Hej min Tan Lines Bikini Babes!

Online modebutik nytilbud.dk er allerede lanceret og afvigende fra deres andre sektioner, bikini er min favorit.

Hvis du ikke er klar over hvad nytilbud.dk, klik HER for at besøge hjemmesiden.

Photo Source: Nytilbud.dk

Anyways, nytilbud.dk er et modeforretning, som jeg blev forelsket i for nogen tid siden, hver samling, der sælges af nytilbud.dk så fængslende, jeg elsker alle de unikke prints, fantastiske stilarter og deres flotte Cali-vibe!

nytilbud.dk viste sig at være så meget mere, end jeg oprindeligt havde forventet. Jeg er så begejstret for at dele alt om dem med jer i dag, så lad os komme ind i det!

Udover at have bogstaveligt talt perfekt badetøj har nytilbud.dk bæredygtighed som grundlag for sin virksomhed. Andre store kvaliteter af den virksomhed, der skiller mig ud, var at alting er etisk og internationalt lavet og leveret!

Internationalt. Etisk. Bæredygtigt lavet. Miljøvenlig.

De ved, at jeg elsker intet mere end et internationalt lavet, etisk lavet, miljøvenligt eller bæredygtigt badetøjsfirma, og når jeg kan finde en, der kontrollerer alle fire af disse kvaliteter, og dragterne er så super søde, mener jeg, Jeg er afhængig!

Internationalt lavet

Alle nytilbud.dk produkter fremstilles internationalt i forskellige dele af verden.

Jeg elsker, at dette mærke var drømt op, hvor det bogstaveligt er skabt og fortsætter med at trives! Der er noget så specielt om stemningen i dette mærke, og at produkterne er lavet i hjertet af verden!

“Når livet er langsommere.” “Når jeg har mindre arbejde.” “Når jeg er mindre træt.” “Når jeg er ældre.” “Når jeg føler mere motiveret.” Alle disse grunde måtte jeg ikke forsøge at få tilbage i form lige nu. At vente nogle få måneder eller år. Grunde til at vente til det rigtige øjeblik, så jeg ville være 100% klar og ikke risikofel. Men jeg ventede ikke. Jeg vidste, at det aldrig er rigtigt at være klar, og hvis jeg vil have noget, skal jeg bare gå til det nu. Gør

7 gode tip til dit badetøj

1. Vrid aldrig badetøjet – da det ødelægger elastanen i stoffet.
2. Hæng badetøjet til tørre efter brug/vask, da materialerne ellers kan mørne og blive jordslået.
3. Undgå solcreme direkte på dit badetøj.

Photo Source: Nytilbud.dk
4. Badetøjet må aldrig tørretumbles eller stryges.
5. Rutsjebaner, ru bassinkanter og flisebelagte bassinbunde, kan rive fibrene i stykker og få stoffet til at se fnuldret ud.
6. Lig aldrig dit badetøj i blød, da klorrester fra badetøjet ødelægger stoffet.
7. Vær opmærksom på, at badetøjet udvider sig når det kommer i vand, så køb det ikke for stort.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here